Wednesday, September 29, 2010

Majlis Hari Raya Aidilfitri MATA SB- 24/09/10

Meriah amat la majlis tahun ni nak banding dengan tahun2 lepas ler..
Company lain sentiasa meriah...Comp aku ni baru je nak meriah sbb tu la selokkk sikit aku ni..

Apa yang buatkan aku rasa seronok dgn majlis ni:

1. Sbb boleh jumpa kawan2 lama tak jumpa...Julia, Niza(walopun 1 comp...tp jarang dpt jumpa sbb diorg duk hq kl)dan Qistina(ex staff MATA Sb)

Niza- comel pakai tudung...masa kt MATA ktn tk pakai..Niza

Julia-ni kawan aku yang sekejap gaduh sekejap baik...hahahaWanie n Julia

Qistina baju pink..sebelah tu jihan(gfren rosdi..rosdi tu ofismate aku yg paling macho la setakat ni...hahahah)


2. Dapat tengok life band n karoke dari staff mata...masa ni baru tau ramai yang ade bakat menyanyi rupanya..Niza n Zura - lagu apa yer..Tak ingat
Wanie, lily, kak yat, kak Elly..tajuk...di akhir garisan..kalo tk silap ler..
time praktis aku wakilkan kkyati sbb die duk kl...aku takleh karok malam tu sbb awal2 dah kene sound en saiful...kalo aku nyanyi malam tu die blah awal2..tak sanggup nak dengar...cehhh...oleh kerana aku pk dgn waras nya...ok la..aku tak karok..kalo aku karok nnti memalukan anak2 aku selama 7thun pulak...buruk benor suara ibu ade hati nk karok depan org ramai..
cik zali...entah tajuk ape lagu die nyanyi..

3. heheheh...ni kalo dgr macam jakun sikit la...dapat tengok adik Sarimah Ibrahim...ala...sarimah pengacara AF tu..kenal kan???tkkn la tk kenal...Sume muka mat saleh...ikut mak die...takde ikut muka hj Ibrahim pun..
yang tiga org tengah tu la adik sarimah...
yg korang tgk rupa mat saleh tu..yang depan tu pakai baju melayu n songkok bagai tu bukan adik badik die la..tu cik zali yg selalu bawak aku n da geng round bandar kuantan time ofis hour...
hj ibrahim...baju merah..ayah sarimah...chiness look kan..ada seropa sarimah tak???
4. Ade cabutan bertuah...dpt botol air..hehehe yg rege 4 hinggit, tp ko hade dpat???takde kan..best ape dapat...boleh isi air n letak dalam peti ais cap Toshi yg aku baru beli tu...peti lama dah rosak..kesian aku..dah lah dalam bulan pose...minum air tk sejuk..

5. Makanan banyak....nasi tomato, lemang, rendang, kambing bakar, sate, kuih, buah, pecal dan byk lagi la...tp aku n family makn sikit jer sbb dah kenyang...sblum g majlis tu dah belasah nugget dulu kt umah...

byk lagi yg best2..kalo nk senarai byk2...boring lak korang baca..

Apa yg tak best(1 je tak best):
Aku takde amik gbr...aku n family ade 1 gbr je ehsan dr en yuzer..camera aku tertinggal dalam kereta...malas nk g amik dah sbb jauh nak menapak g parking...so, berharap ade la org2 yg sudi amik gbr aku...ropa2nya takde...en yuzer sorang je amik tu pun skeping...sedey sungguh...takpe la..atlis ade..dr takde lansung kan/...aku tau diorg tak amik gbr aku sbb mmg diorg ingt aku bawak camera, sbb aku kan selalu bawak camera g mana2...huhuhuhu...
ni je la gbr ada muka aku time tu..thanks en yuzer..
i love my family

No comments:

Post a Comment