Thursday, July 23, 2009

MATA bowling...




jom layan gbr boling...ni time office hour tau..kalo tk jgn harap la kot aku pegi kalo lepas kje...sibuk layan anak2 kat umah
ler..selalunya
aku main boling ngan hb n kwn2 hb aku je...kali ni aku main ngan kwn sendiri lak...sonot la jugak...aku cam rasa tk best la lane aku ni...aku baling asyik masuk longkang je, aku rasa lane cam senget(ayat sedapkan hati...padahal, mmg tk pandai main pun)kalo hb aku tgk ni, mesti die ngejek n gelakkn aku..

Wednesday, July 22, 2009

Makan malam bersama PUTD


takde la citer menarik pung...cuma aku ni sedikit terkejut dengan diri aku... aku rasa diri aku ni dah ok la...rupanya...bila tgk dalam gbr...ya allah...buruk benor dah keadaan aku..macam nangka bungkus...pipi lak, mcm kuih pau...huishhh...nyesal aku ni..kene start diet balik...takut baju aku tempah utk raya kang tk padan... huhuhuhu....

Monday, July 20, 2009

haiii...

hai, frens...
dah lama aku ni duk melayar blog kwn2...mcm sonot je aku tgk kawan2 berblog2 ni...rajin lak aku tgk kawan2 aku ni buat karangan...aku ni...baik la suruh buat maths ke dr buat karangan..tapi...lama2 duk baca blog org je...terpedaya gak aku utk buka blog sendiri...

so, utk opening blog aku ni...meh la aku kenalkan anak2 aku ni...aku pun tak tau nk start
ngan apa sebenarnya..kuikuikui...meh la kite layan gbr anak2 aku ni....
Wajah2 kesayangan hamba...kuikuikui...layanzzzzzzzz