Saturday, May 8, 2010

taktau nk letak tajuk apa...

pagi ini kakak ada smart reader class kul 10.30pg...spt biasa kul 9.00pg sume dah siap nak g anta kakak..awalkan?...heheh...g bekfast dulu la kat kedai bawah tempat kakak class tu..
siap bekfast kakak g class..ibu , papa n adik g site papa jap...then gi jaya gading beli2 lauk nk lunch...
menu lunch hr ni...simple je ..tp diorg suka...

1) ikan kembong masak lemak kunyit lengkuas...(resepi org kltn la ni...masa aku kecik2 n sapai skrg pun, tk bape suka lauk mcm ni...tp dah en sifu nk makn, masak je la)

2) telur dadar..(ni en sifu la mewajibkan lauk ni...sampai ke kakak pun menurun die wajibkan lauk ni setiap hari..telur sesarang seminggu je)

3) ikan goreng..(ni lauk aku ler sbb tk bape suka ikan yg digulai tu..)

No comments:

Post a Comment