Monday, October 11, 2010

weekend outing

outing aku ni takde la sapa menyeberang laut ...seberang sungai yg besar sikit dr longkang jer..pegi megamall jer ngan family...en sifu nk main boling ngan kwn2 die..
aku lak round soping tingkap jer ngan anak2..
takde terniat nak soping2...tp biasa la...dak hafiy tu mmg suka pow aku..bila die pow...kakaknya pun nak tumpang sekali pow..

kakak n adik...hepi..

adik punya..ultraman...takde makna fisher price yer..main sekejap, lama2 campak ke dinding jugak

hair accessories kakak..rm5.00 each...murahkan..kalo nk..pegi kt hotmarket yer

ni bukan pow...yg ni mmg kene beli...beli 2..untuk nurin(anak kakak aku) satu..nak pakai nnti along(anak long aku) kawen raya haji nnti...
ok la tu kan...bukan banyak sangat pun anak2 pow...drpd die duk menjerit sambil guling2 atas floor kat mall tu, baik belikan jer..kalo tak sapa yg malu..aku jugak yg malu..heheh..

No comments:

Post a Comment